Disclaimer

Over deze website - disclaimer

Deze website is een dienst van Quodata. Wij streven ernaar deze webpagina's regelmatig bij te werken. Desondanks zijn fouten of omissies niet uit te sluiten. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade die het raadplegen van deze webpagina's of de daarop vermelde links met zich brengt.
De onderwerpen op deze website worden toegelicht naar Nederlands recht.

Beperking aansprakelijkheid

De op de website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid of volledigheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Quodata.

Auteursrecht

Alle rechten van intellectuele eigendom van de gebruikte materialen liggen bij Quodata. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Quodata, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht).
Het is niet toegestaan webpagina's of individuele elementen (zoals afbeeldingen, video's of interactieve applicaties) van de website op te nemen in een frameset of via een inline link in een andere webpagina te verwerken indien daarbij verwarring kan ontstaan over de herkomst van het materiaal.
Justitia.NL is een geregistreerd handelsmerk van Quodata.

Adverteren

Voor het adverteren op Justitia.NL bevelen wij Google Adwords aan. U betaalt daarbij alleen voor echte kliks. Wanneer exposure of exclusiviteit vereist is, kan direct adverteren op Justitia.NL een betere optie zijn. Direct adverteren is mogelijk vanaf 149 euro per maand, excl. btw. Neem contact met ons op voor plaatsingsmogelijkheden.

Informatie over het automatisch tonen van advertenties in de zoekresultaten van Google: Gepersonaliseerde advertenties in Google.
Lees ook: Google's basisinformatie over personaliseren.

Advies en verdere juridische hulp

Wij verlenen juridisch advies uitsluitend aan organisaties en bedrijven.
We vermelden zoveel mogelijk objectieve bronnen onderaan elke pagina bij de sectie 'Externe links'.

Contact

Justitia.NL is een initiatief van Quodata.
Wij zijn gespecialiseerd in privacy: Quodata Privacy Services

Quodata
Krijgertje 2
5683 LD Best
Tel. 0499 - 378870
www.quodata.nl
info@justitia.nl
KvK nr: 72576790